Søndager med faner katten, sminke og skjønnhetsblogg mascot, vol. 213

ooh! Jeg så sesongpremiere av å gå døde i kveld med faner, og det var … interessant.

Tabs og jeg delte et stort badekar med mikrobølgeovn popcorn, og jeg tok notater under showet mens han bjeffet ut ordrer som “MrRow”. [Se på å få oss en skitt sykkel for raske rømming, og få stropper for å feste en kattbærer.]

ANNONSE

Tabs elsker faktisk zombie filmer, show og litteratur. Han er lest mer enn 100 zombiebøker, noe han refererer til som “forskning”, og han tar sin zombie apokalypse forberedelser veldig alvorlig. For eksempel har han lagre av saus at selv jeg ikke vet om, og han er utarbeidet forseggjort nødplaner.

I tilfelle et zombieutbrudd, er jeg for å rapportere til Emergency Operations Center (EOC) på Makeup and Beauty Blog Headquarters, hvor jeg vil være ansvarlig for å åpne Bullsens bokser, takket være mine tidstestede motsatte tommelfinger.

Tabs sier at i zombiebøkene er han lest, spiller katter sjelden en viktig rolle, men han tilskriver dette til å felte selvforsyning. Se, katter stikker ikke når sh * t rammer viften. Aldri. De slår hale og løper!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Likevel håper han dagen aldri kommer, men fordi det ville resultere i en alvorlig nedgang i verdensomspennende sausproduksjonen.

I andre nyheter var dette en ganske travel uke for faner, uavhengig av zombier. Han hadde kitty modelleringsjobber for en rekke store skjønnhetsmerker. Jeg vet ikke om du er i den slags ting (Kitty Supermodeling), men hvis du er, er det høydepunktene fra denne ukens kampanjer …

Hvem er faner katten? For omtrent fem år siden skjønte jeg en bortfall, loppebitt i tabby katt med et dårlig tilfelle av ormer. Jeg kunne se at han ble falt på vanskelige tider, men hans dype kunnskap om høymote og varehus kosmetikk førte meg til å tro at han var mer enn å møte øyet. Vi ble raske venner, og nå er han faktisk sjefen min (og en vellykket kattunge).

ANNONSE

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

P.S. For å lære mer om min ekstremt krevende, finicky arbeidsgiver, pluss-størrelse Kitty Supermodel-faner, kan du sjekke ut arkivene her.

Published by twwel

Leave a Reply