Ta med bronsen! Guerlain Terracotta 2011

Alt begynte på en tirsdag i 2007 …

Vel, jeg er ikke sikker på dagen, men jeg forstår at det var 2007. En venn av makeupartisten av meg hadde nettopp introdusert meg for magien som er Nars Laguna.

ANNONSE

Den dagen oppdaget jeg at uansett hva hudfargen din er, kan litt o ‘bronzer utgjøre hele forskjellen i verden. Det gir hud den typen solkyssede glød som ellers ville trenge 10 dager med slapping ved stranden eller bassenget (helst ved siden av en bunke med sladdermagasiner … med en fruktig drink).

Jeg strekker meg etter bronzingprodukter hele året (både apotek og varehusmerker), men jeg har aldri prøvd en fra Guerlain, den high-end linjen som erklærer seg selv “den bronzingmyndigheten.” 15. mars introduserer de en ny serie med bronzingprodukter, så vel som (wow!) De ser definitivt ut.

Guerlain Terracotta Collection for 2011

Den 12-delt Guerlain Terracotta-kolleksjonen inkluderer pulverbronzere, et fundament, en midlertidig spray-på-bronsende tåke for ben (til tøy på slutten av dagen) samt et hudserum designet for å hjelpe til med å forlenge brunfargen.

Guerlain Terracotta Bronzing Powder

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

For ren beskyttelse med en subtil bronsglød, er det det nye Terracotta Skin Healthy Glow Foundation ($ 49, som tilbys i to nyanser), som inneholder noe Guerlain-telefonsamtaler “Soft-Focus elastiske pulver” for å vise lys så vel som uskarpe mindre feil på den hud.

Hvis pulverbronzere er mer din greie, tenk på Guerlains bronsepulver ($ 49, som tilbys i åtte nyanser), som virksomheten antyder for hud som ønsker våthet så vel som eiere som lengter etter langvarig, solkyst.

Beina mine har ikke sett dagens lys for mange måner, så jeg er fascinert av de ekstremt dyre Terracotta Jambes de Gazelles ($ 59), den benmåken jeg nevnte tidligere. Det er begrenset utgave, så vel som designet for å gi gams en bronzy glød som varer opp til den er vasket av. Guerlain tilførte fantastisk oransje ekstrakt til det, som er ment å være så vel som å berolige huden … Jeg liker sitrus, så jeg kan ikke vente med å prøve det.

Og så er det det begrensede utgaven Terracotta Serum ($ 59), en duftfri gel laget for å bli blandet med din foretrukne avtale med eller kropps fuktighetskrem. Det er ment å myke opp huden mens du forlenger levetiden til brunfargen din. Vi. Skal. Se.

Fra venstre: Guerlain Terracotta Jambes de Gazelle, Guerlain Terracotta Skin Healthy Glow Foundation samt Guerlain Terracotta Serum

Hva tenker du? Guerlain er ikke nettopp budsjettplanvennlig, så jeg vet ikke … produktene er mye bedre med kostnader som disse.

Lese på kvelden

Jeg har lest et kompendium av noen få av 2009s fineste amerikanske magasin som komponerer (passende kalt, det aller beste amerikanske magasinet som komponerer 2009), samt under gårsdagens søvnløshetsfest sjekket jeg ut en historie fra Esquire som heter tingene som brakte ham , av Chris Jones.

Gosh! Det tok pusten fra meg. Det er mest sannsynlig det aller beste jeg har sjekket ut på virkelig, virkelig lang tid. Det handler om en soldat som dør i Irak, så vel som den er i samsvar med de mange menneskene som spiller en funksjon i å hjelpe til med å bringe kroppen tilbake til husholdningen i Indiana.

Historien går bakover i tid, som i Rewind, så vel som den er utrolig rørende.

ANNONSE

Jeg oppdaget en kopi av stykket på internett hvis du tror du kanskje vil gi det en sjekket ut (det er ganske lenge).

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

Published by twwel

Leave a Reply